Производител на златна
и сребърна бижутерия.

Безплатна доставка над 99 лв.

0899 908 531 или 02/9819651
0882 955 944 или 02/9811109

ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СКОРО! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НАД 500 АРТИКУЛА С ГРАНДИОЗНИ ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНАТА!

Общи условия

Използвайки платформата на bijutawestgold.bg се счита, че Вие приемате и сте съгласни с описаните по долу Общи условия. В случай, че не приемате Общите условия на bijutawestgold.bg, моля не използвайте този уеб сайт.

Пазарувайте като гост (без регистрация) - лесно, бързо и удобно!
За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в bijutawestgold.bg стоки не е необходимо да се регистрирате като създадете свой профил . При пазаруване без регистрация трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефони за връзка. Тази информация ни е нужна, за да можем да изпълним и доставим поръчаните от Вас стоки. С отбелязване в полето "Съгласен съм с Общите условия" клиентът извършва електронно заявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Поръчки по телефона са възможни само за готови изделия!

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ
Личните данни, които bijutawestgold.bg получава при обработката на поръчката ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите - приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчките. bijutawestgold.bg гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационният ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време.

ПОРЪЧКА
Поръчките се приемат в работно време: 10:00 - 18:00ч./ събота 11:00 - 14:00ч. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по е-майл или телефон.
 
bijutawestgold.bg може да поиска допълнително потвърждение, включително по телефон, факс, имейл. В случай, че не бъде доказана изискваната по-горе информация, това автоматично води до отказ от поръчката със или без допълнително уведомление. 

bijutawestgold.bg си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.
 
bijutawestgold.bg запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на Сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА
Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Всички цени са с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. За поръчки на стойност над 99 лв. доставката е безплатна.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок;
2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод;
3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ
1. Плащане при доставка (наложен платеж) - при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.
2. Плащане по банков път - заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от bijutawestgold.bg банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

Отказ от поръчката, връщане и замяна
Потребителят има право да се откаже от поръчката преди получаването й в срок до 24 часа. В този случай потребителят е длъжен да ни уведоми по телефон или имейл.

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Ако е спазено предходното условие ние се задължаваме да върнем парите по банков път в срок от 30 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Разходите по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП в срок от три работни дни, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните разходи са за наша сметка.

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП, в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.
  
Замяна на вече получена стока

Замяната е възможна до 48 часа от датата на получаването й при следните условия:

· Стоката е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП;

· Замененият продукт има цена по- висока или равна на цената на продукта, който искате да замените.

Всички разходи по доставката се поемат от потребителят!

Продукти, които са закупени с отстъпка от цената не подлежат на замяна!

Продукти, изработени по индивидуален проект не подлежат на връщане и замяна!
 

Спорове и Жалби
При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес или да потърси правата си по съдебен път.

Гаранция на стоката
Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване трябва да бъдат придружени от сертификат с информация за характеристиките на конкретния продукт, издаден и подпечатан от фирма West Gold and Silver. Срок на гаранция - 12 месеца. Адрес за гаранционно обслужване: София, ул. "Ангел Кънчев" 41. 

 Top