Производител на златна
и сребърна бижутерия.

Безплатна доставка над 99 лв.

0899 908 531 или 02/9819651
0882 955 944 или 02/9811109

ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СКОРО! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НАД 500 АРТИКУЛА С ГРАНДИОЗНИ ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНАТА!

Условия за връщане и замяна

Отказ от поръчката, връщане и замяна

Потребителят има право да се откаже от поръчката преди получаването й в срок до 24 часа. В този случай потребителят е длъжен да ни уведоми по телефон или имейл.
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Ако е спазено предходното условие ние се задължаваме да върнем парите в срок от 30 работни дни, считан от датата на получаване на стоката. Разходите по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП в срок от три работни дни, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните разходи са за наша сметка.

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

Замяна на вече получена стока
Замяната е възможна до 48 часа от датата на получаването й при следните условия:
• Стоката е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП;
• Замененият продукт има цена по- висока или равна на цената на продукта, който искате да замените.
Всички разходи по доставката се поемат от потребителят!

В случай, че закупената стока се нуждае от ремонт и продукта е в гаранция, всички транспортни разходи се поемат от купувача. Ремонтът на продукт в гранация е за сметка на търговеца.

Продукти, които са закупени с отстъпка от цената не подлежат на замяна!

Продукти, които са изработени по индивидуален проект не подлежат на връщане и замяна!Top