Производител на златна
и сребърна бижутерия.

Безплатна доставка над 99 лв.

0899 908 531 или 02/9819651
0882 955 944 или 02/9811109

ОЧАКВАЙТЕ НОВИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ СКОРО! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАШИТЕ ПРОМОЦИИ, КЪДЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НАД 500 АРТИКУЛА С ГРАНДИОЗНИ ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНАТА!

Услуги за клиенти

Ние реализираме Вашите фантазии!

В магазините на фирма West Gold and Silver ще намерите над 8000 готови изделия, изработени от злато и сребро. Всяко едно от тях е с гаранция от 12 месеца и сертификат за карат, грамаж и вид камъни.

Нашият екип извършва индивидуални поръчки с оригинални решения, съобразени с изискванията на клиента. Изработваме ръчно гривни, колиета, ланци, пръстени, обеци, медальони и други. Изделията могат да бъдат от бяло, жълто, розово и червено злато, както и от сребро. Вие избирате карата на вашите бижута. Чрез поправка, ремонт, почистване или реставрация, извършени от нас, можете да вдъхнете нов живот на накитите си. Срещу материал и повредени бижута, получавате нови и модерни изделия.

West Gold and Silver изкупува всякакви благородни метали и скъпоценни камъни, както и бижута с антикварна стойност на най-добрите цени за България! Посетете нашият сайт, за да се убедите сами: westgold-scrap.com

За Вашият успешен бизнес!

Бъдете оригинални!

West Gold and Silver изработва богато разнообразие от рекламни значки, табели, сувенири. Материалите могат да бъдат: злато, сребро, месинг и други. Ръчно и машинно гравиране с неограничен брой мотиви и шрифтове. 

Извършваме всякакъв вид ремонти на бижута от злато и сребро - качествено и бързо!

Изделията в каталога са една представителна част от наличните модели.

Каталогът се допълва ежедневно!Top