Индивидуални поръчки

Индивидуални поръчки

Позволете на фантазията си да Ви отведе отвъд комерсиалното и създайте свое собствено бижу. Ние Ви предлагаме възможността да участвате активно на всеки един етап от изработването на бижуто. Бижу, което е проектирано и изработено според Вашите индивидуални изисквания. Можете да ни изпращате снимки, скици или рисунки, които да визуализират Вашите идеи. Имате пълна свобода на действие, защото творецът сте Вие! 

Моля, имайте предвид, че можем да изработим според Вашите индивидуални предпочитания и някои от съществуващите ни модели. За да обсъдите индивидуална поръчка, можете да използвате формата за контакт, да се свържете с нашите професионални консултанти на тел. 0899 908531; 0882 955944 или да посетите магазините ни, без да е необходима предварително уговорена среща. 

Етапи на създаване на Вашето уникално бижу

Пътуването започва след среща с главния дизайнер и бижутер, и мениджъра на фирмата, за да обсъдите заедно Вашите идеи по отношение на дизайна, както и други важни детайли за изработването на едно уникално бижутерско произведение. Веднъж установили всички параметри за изработването на бижуто, ние започваме работа по изпълнение на поръчката. По време на работния процес обикновено се прави втора среща, за да видите някои елементи, отляти от восък, да изберете камъни, да се уточнят размери и др. В краят на това пътуване Вие ще имате едно уникално бижу, историята за създаването на което ще представлява истинска ценност за идващите поколения. 

Разбира се, при невъзможност от Ваша страна за среща всички детайли могат да се обсъдят по и-мейл или телефон.

Срокът за изпълнение на индивидуални поръчки е две работни седмици. Имайте предвид, че в зависимост от сложността на поръчката този срок може да варира. За начало на поръчката се счита датата, на която сме получили капаро в размер на 50% от крайната стойност на готовото изделие.