Условия за връщане и замяна

Условия за връщане и замяна

Отказ от поръчката, връщане и замяна

Потребителят има право да се откаже от поръчката преди получаването й. В този случай потребителят е длъжен да ни уведоми по телефон или имейл.
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, с придружаващите го касова бележка и сертификат за качество, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. Ако е спазено предходното условие ние се задължаваме да върнем парите в срок от 30 работни дни, считан от датата на получаване на стоката. Разходите по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
При констатация на дефектен продукт при получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов, ако такъв има наличен или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП в срок от три работни дни, считано от датата, на която Вие, като потребител, сте упражнили правото си на отказ. Транспортните разходи са за наша сметка.

 

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата с описанието й, доставчикът възстановява цялата платена от потребителя сума, съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

 

Замяна на вече получена стока
Замяната е възможна до 48 часа от датата на получаването й при следните условия:
• Стоката е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП;
• Замененият продукт има цена по- висока или равна на цената на продукта, който искате да замените.
Всички разходи по доставката се поемат от потребителят!

В случай, че закупената стока се нуждае от ремонт и продукта е в гаранция, всички транспортни разходи се поемат от купувача. Ремонтът на продукт в гранация е за сметка на търговеца.

Продукти, които са закупени с отстъпка от цената не подлежат на замяна!

Продукти, които са изработени по индивидуален проект подлежат на връщане, но не и на замяна!

ЗА ПРОДУКТИ, КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗРАБОТЕНИ ПО ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ СЕ ЗАПЛАЩА ПРЕДВАРИТЕЛНО КАПАРО В РАЗМЕР НА 30% ОТ КРАЙНАТА ЦЕНА НА ИЗДЕЛИЕТО! ТАКИВА ПРОДУКТИ МОГАТ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ, НО В ТОЗИ СЛУЧАЙ КЛИЕНТА ГУБИ КАПАРОТО, КОЕТО Е В РАЗМЕР НА 30% ОТ КРАЙНАТА ЦЕНА НА ПРОДУКТА!