За нас

За нас

Марката West Gold and Silver
   
Създадохме марката West Gold and Silver преди повече от 20 години, защото вярваме, че всяка жена заслужава лукса да притежава качествени бижута, които да носи със самочувствие и които да допълват индивидуалният й стил. Нашата визия е изградена върху съчетанието между непреходност в дизайна и прецизност към детайлите. Независимо дали е плод на идея, на чувство или на разговор, всяко изделие West Gold and Silver е изработено с внимание към личността, за която е предназначено и носи духа на времето в себе си. Нашата философия лежи на убеждението, че една от главните цели на едно бижу освен да радва със своята красота и оригиналност, е да пази спомените ни и да ги предава от поколение на поколение. Ето защо качеството на изработката е от първостепенно значение за нас. Използваме ресурси от сигурни източници в целият свят, за да изберем най- добрите камъни и материали за нашите бижута. 
  
Създаване на компанията West Gold and Silver и нейното развитие
 
West Gold and Silver е основана през 1992г. от потомствения художник Вихрен Рилов Илиев. Същата година той открива първият си собствен магазин на столичната улица "Ангел Кънчев" №41, в бившето ателие на неговия баща - скулптора Рилчо Илиев. Различният дизайн и възможността за индивидуално изпълнение на бижута се приемат безрезервно от ценителите на ювелирното изкувство. За да отговори адекватно на нарасналия интерес към бижутерската къща и нейните произведения, през 2009 година е открит втори магазин, който се намира на ул. "Георги С. Раковски" 173. Голямото разнообразие от златни и сребърни бижута, допълнени с изящни естествени и синтетични, скъпоценни и полускъпоценни камъни, както и майсторското им изпълнение, изграждат образа на компанията.

В West Gold and Silver работят висококвалифицирани професионалисти, една голяма част от тях с художествено образование. Те допринасят за създаването на нови дизайнерски решения в областта на бижутерията и малката пластика. Компанията разполага с над 5000 собствени модела, които могат да задоволят всеки вкус и стил. В онлайн магазина можете да разгледате една част от богатата колекция, с която разполагат магазините ни. Ежедневно онлайн каталогът се обновява. Можете да разчитате както на професионални съвети и решения, така и на безупречно обслужване и добро отношение в лицето на нашите консултанти по продажбите. Насладете се на красотата във всичките й цветове, форми и размери! Приятно сърфиране!